Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Justin Videónaplója:)

One Time

Ez Justin első videója, amiben ráadásul Usher is közreműködött.Amikor a kamerák nem vették őket, együtt bolondoztak a felvételek helyszínein.Justin a legjobb barátjával, imagescac2zeyv.jpgRyan Butlerrel szerepel együtt a video nyitójelenetében: egy kanapén ülnek, és bőszen nyomogatják a videojáték konzolját.

 

One Less Lonelly Girl

Justinnak a klip forgatása idején nem volt barátnője, ezért mondhatta: Ezért csókolhatom meg ezt a lányt.A videó egyik jelenetében Justin édes kiskutyákkal látható.Az egyik lepisilte az edzőcipőjét!

 

Baby

Justin azt mondta erről a bowlingklubban játszódó videóról, hogy Michael Jackson inspirálta.Azt akartuk, hogy a >>The Way You Make Me Feel << videóra emlékeztessen.Követem a lányt mindenhova, hogy megszerezzem. Justin moonwalktudását is bemutathatta- ez a könnyed mozdulat volt Jackson egyik védjegye. Justin valóban flörtölt a klipbeli csinos partnerével,Jasmine Villegas színésznővel.Amikor a lány megkérdezte őt, mégis mi a manóért járkál utánna, Justin így felelt: Mert állatian dögösen nézel ki, és sugárzó a személyiséged.

 

Never Let You Go

Ezt a klipet a Bahamákon forgatták, az Atlantis nevű mesés akváriumban.

 

Eenie Meenie

Justin ebben a videóban Sean Kingstonnal dolgozott együtt.Justin így mesélt erről:A klip sztorijának az a55308.jpg lényege, hoyg ugyanaz a lány játszadozik velem is, mint Sean Kingstonnal...Végül is, tudod, hogy van ez, Seannal fiúk vagyunk, nem akarunk összeveszni egy lány miatt.Justin másik haverja,Christian Beadles is szerepel a videóban: a táncosok között ropja a zenére.