Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Még tíz apróság:)

1.Justin egész kiskorában kezdett dobolni tanulni.Amikor még csak négy éves volt, az édesanyja hagyta, hogy a kicsi fiacskája a konyhájukban fazekakat és serpenyőket püfölgessen.A tehetséges tini egyedül tanult meg zongorázni, gitározni és trombitálni.

 

2.Justin szuperhelyes kinézete, hihetetlen hangja és elbűvölő személyisége világszerte számtalan lányt kerget az őrületbe.Ha ez a sok jó tulajdonság nem lenne még elég, akkor azt is eláruljuk, hogy folyékonyan beszél franciául, ami sokak szerint a szerelem nyelve. Ooh la la! :)

52927.jpg

 

3.Mielőtt híres lett volna, Justin az utcára állt ki gitározni, hogy némi extra zsebpénzre tegyen szert.Abból a pénzből vitte el édesanyját Disneylandbe!:)

 

4.A brit énekesnő, Lilly Allen alaposan megkavarta az állóvizet, amikor a Twitteren szidta Justint.Elkötelezett és odaadó rajongói azonnal a fiú védelmére keltek.

 

5.Justint sokszor látni dögcédulás medállal vagy egyéb vagány lánccal a nyakában,de vajon tudod-e, hogy mindkét füle ki van lyukasztva?Ezt bizony sokan nem tudják róla, mert ritkán visel fülbevalót.

 

6.Rihannát szintén nem hagyta hidegen Justin pimasz bája.Hősünk randira hívta a csodaszép énekesnőt, aki elutasította őt, mondván, hogy túl fiatal még.Ó jaj...Több szerencsét legközelebb!

63155.jpg

 

7.Justin bevallota, hogy a popsztáréletben legjobban a korai kelést utálja.BBrrrr!

 

8.Laza, mint a gyatyamadzag! Justin a saját bevallása szerint akkor sem ideges, ha több ezer ember előtt kell fellépnie.

 

9.Justinba néha belebújik a kisördög.Amíg Új-Zélandon turnézott, az Auckald hídról bungee jumpingolt.Mr.Bátor azt mondta, előtte egy cseppet sem izgult.

 

10.Justin higgadt, magabiztos és profi hozzáállásával sok kollegáját lenyűgözte a zeneiparban.A mentora, Usher mondta róla: Ugyan még csak tizenhat éves, de amikor beszélgetsz vele, olyan, mintha egy sokat tapasztalt fiatalemberrel ülnél szemközt.:)64787.jpg