Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Menő Srác:)

Könnyed stílus

63772.jpg

Justin élvezettel kísérletezik a megjelenésével.Bevallotta:Én csak egy gyerek vagyok, úgyhogy bármit felvehetek.Tavaly szerintem továbbfejlesztettem a stílusomat, és dolgoztam a menőségemen is.Való igaz láttunk tőle jónéhány remek utcai szerkót, ami a saját stílusát tükrözi.Nem is nagyon hagyja, hogy bárki beleszóljon abba, hogy mit hord.Ez vagyok én - mondja.- Kapucnit hordok.Mert laza srác vagyok.

 

Jelenség a vörös szőnyegen

A 2009-es MTV Video Music Awards gálán Justin laza és magabiztos volt a vörös szőnyegen.Az unalmas dzsekik és még uncsibb öltönyök között ifjú hősünk üdítő látványt nyújtott élénpiros pólójában és a hozzá passzoló edzőcipőben.Laza megjelenését kedvenc dögcédulás és keresztmedálos nyakláncok tették tökéletessé.

 

Mégis, mit hord?

Justin előszeretettel lóg ki a sorból, és figyelemmel követi az aktuális divatot.Beismerte: Nem csípem az extravaganciát, de szeretem például a G-star cuccait, és imádom a cipőket, főleg Suprast hordok.Sok kapucnis cuccom van, de Alexander McQueent is bírom.42097.jpg

 

Lazulj már le!

Justinnak még menőségi edzője is van! Egy Ryen Good nevű fickó segít neki kialakítani a saját stílusát.Először még csak poénkodtunk ezekkel.Nem igazán tudtuk, hogy mi is az ő feladata.Azt hiszem, eredetileg amolyan stylistszerűség lett volna,akinek az a munkája, hogy kialakítsa a stílust ami közel áll hozzám.Aztán kitaláltuk ezt a >>Menőségi edző<<címet, és mostmár ezen a néven emlegetjük őt.De azért nem ő tanítja nekem, hogyan legyek menő - magyarázza Justin.

 

Egyedi frizura

Téged is érdekel, hogyan csinálja meg Justin a szupertrendi, ámde szuperlaza séróját, mindösszesen öt perc alatt?Ezzel nem vagy egyedül! Miután lezuhanyoztam, megszárítom a hajam, megrázom, és így szokott beállni - világosít fel minket.És mi a helyzet az immár védjeggyé vált fejrázásával? Erről ő maga azt mondja, hogy ezzel pusztán csak kirázza a hajat a szeméből, mert néha bizony belelógnak a szemébe a tincsei így legalább kilát a hajzuhatag alól.