Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mindig van feljebb

Továbbra is a reflektorfényben

Justin szeret a reflektordényben lenni,a rajongóival talákozni és megélni  az álmait.Reméli,

jb-1-.jpg

hogy a zeneipar legnagyobb presztizzsel bíró díjával, a Grammyvel is büszkélkedhet majd 2011-ben láthatjuk a mozikban Never Say Never címmel az életét is bemutató koncertfilmjét.

 

Hollywood vár

Justin színészi babérokra is tör.Már vendégszerepelt a Nickelodeon filmjében, a Scool Gírlsben, a menedzsere pedig azon dolgozik, hogy ambíciózus ügyfelének saját tévéműsora lehessen.

 

Jótékonyság

Justin nem csak a színpadon éli az életét.A tiniszenzáció tizenhét éves korára szeretné megtalálni azt a jótékony ügyet,amit felkarolhat.Addig is azt reméli, az ő élete másokat is arra ösztönöz, hogy valóra váltsákz álmaikat.

 

42103.jpgVissza az iskolapadba

Justin természetesen a tanulást nem akarja abbahagyni.Szeretnék főiskolára járni, jobb ember szeretnék lenni- mondta.-Szerintem művészként is fejlődhetek, ahogy velem együtt a rajongóim is fejlődhetnek.

 

A csúcson

Bármi mellett is dönt Justin a jővőben, akár kitűnő tanuló lesz a fősulin, akár slágerlistás előadó, tisztában van azzal, hogy a családja, a barátai, a rajongói és rengeteg kemény munka nélkül semmire sem viszi.Azt is tudja, milyen tanácsot adna azoknak, akik hozzá hasonlóan a csúcsot ostromolják: Kövesd az álmaidat.Bármit meg tudsz csinálni, amit csak a fejedbe veszel.A megfelelő hozzáállásal és a zeneiparban régóta nem tapasztalt különleges tehetségével bizton állíthatjuk: Justin előtt fényes jövő áll.