Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Na és a család?

Nehéz idők

Bizony volt, hogy nehéz idők jártak Justinra és a családjára.Még egészen kicsi volt,amikor a szülei elváltak, és őt az édesanyja Pattie Mallette nevelte fel. Nem voltunk gazdagok- emlékszik vissza Justin.-Ezért tudom annyira értékelni, amin most keresztülmegyek.Justin ennek ellenére nagyon jó viszonyban van édesapjával, de sajnos nem tudnak annyi időt együtt tölteni, amennyit szeretne.

imagescaxwmqpy.jpg

 

A nagy testvér

Justinnak két fiatalabb féltestvére van:a húga,Jazmyn és az öcse, Jaxon.Mindkettejükkel nagyon szeret lenni.A kishúgát védelmezően óvja, bárkivel szemben a pártját fogja.Úgyhogy a leendő nagylány a leendő barátai bizony felköthetik a gatyájukat!A családja annyira fontos Justin számára, hogy tizenhatodik szülinapja alkalmából a legnagyobb kívánsága az volt, hogy mindannyian együtt lehessenek...Aaaa,hát nem édes?

imagescaei5lma.jpg

 

A világ legjobb anyukája

Justin édesanyja mindenhová utazik vele, hogy ha kell, visszarángatja fiacskáját a földre, illetve hogy gondoskodjon arról, hogy a fia élvezze az életet, amíg turnézik.Justin beismeri,nem a legnormálisabb egy tizenhat éves számára, hogy egész álló nap az anyukájával van.Néha összeugunk ám- meséli. -De nagyon jó vele a kapcsolatom.Ő a világ legjobb anyukája!

 

Hogy háláljam meg mindezt?

Justin nagyon hálás a családjának a támogatásukért, különösen az édesanyjának.Mindig mellettem áll.-dícséri őt.-Azt akarom, hogy soha ne csalódjon bennem.A sikeres sztár tisztában van azzal, milyen fárasztó folyton úton lenni, úgyhogy az édesanyjának születésnapjára luxusfürdőről gondoskodott.De egy wellnesnap nem az egyetlen, amivel Nagylelkű Bieber Úr meghálálja az édesanyjának a gondoskodást.Amint teheti, szeretne neki venni egy szép házat!

 

sdvs.jpgSzülői büszkeség

Justin rendszeresen Twitterezik, így a Belieberek egész friss infókat kapnak mindenről, amit a fiatal úr csinál vgay készül.Na, és azt is tudtad, hogy mindkét szülője lelkesen használja a Twittert? Bizony, mindketten világgá kürtölik, mennyire büszkék a fiukra.