Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Úton:)

A föld körül

Justin élete első komolyabb fellépései lehetőségén, az mtvU vMA turnén 2009-ben oylan nagy sztárokkal szerepelt együtt,mint Kat DeLuna.Ezután megjárta Párizst, Japánt, Új-Zélandot és Ausztráliát, hogy népszerűsítse a My World 2.0 lemezét.Justin nagyon élvezte az egészet, és a Twitteren ezt írta a rajongóinak:Bármerre jártam, azt éreztem, hogy mellettem álltok.Közönöm nektek!

 

56342.jpg

A siker szele

Mielőtt élete első saját turnéja, a My World 2010.júniusában elindult, Justin nagyon izgult.Szerintem írtó klasz lesz.Nagyon nagy show lesz.- újságolta  feldobottan. A turnéra természetesen minden jegy elkelt.Ebből is látszik, milyen hűséges és odaadó rajongói vannak, akik imádják nézni, hogy kedvencük beragyogja a színpadot.A turné során bejárta egész Észak-Amerikát,többek között a legklasszabb helyeket az USA-ban és Kanadában.Természetesen útba ejtette Los Angelest és Miamit is.

 

A legszebb pillanatok

Justin nagyon szeret turnézni.A következőt mesélte a világ körüli koncertkörútjáról.

Az utazásról:

A popsztárság legjobb része az, hogy utazgathatsz és bejárhatod az egész világot.Hiányoznak a barátaim, de imádom, amit csinálok.A turnézásról:Rajongók tömegei előtt fellépni szerte a világon.Ez egy álom.

A Föld körbeutazásáról:

Nemrég esett csak le, hogy ezen a turnén annyit utazunk, hogy gyakorlatilag megkerültük a Földet...Állati!-lelkendezett a Twitteren a világ körüli turnéja után, amelynek során többek között Új-Zélandra és Franciaországba is eljutott.

 

A szabadidőröl:

20065522.jpg9 decemberében a Bahamákon járva lehetősége nyílt együtt úszni a delfinekkel.Ez volt életem egyik legklasszabb élménye- ömlengett róla.